Craiova: Din cauza crizei, doljenii fură din hipermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Din cauza crizei, doljenii fură din hipermarket
Craiova: Din cauza crizei, doljenii fură din hipermarket

Oamenii legii din Craiova au surprins aseară în jurul 20.00 două furturi în hipermarketele Real şi Metro. La primul prejudiciul este de aproximativ 500 de lei, iar în cel de-al doilea valoarea a fost mai mică - 171 lei.

Doi tineri din Dolj s-au dus aseară în hipermarket pentru cumpărături, dar fără să treacă pe la casă şi să plătească. O. Nicuşor (19 ani), din Craiova, a fost prins în flagrant de agenţii de pază din Real, în timp ce sustrăgea bunuri electronice, în valoare de 499.98 lei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care au recuperat prejudiciul în totalitate şi l-au predat părţii vătămate, tânărului fiindu-i întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot aseară, dar cu o jumătate de oră mai târziu, agenţi de pază de la Metro, l-au descoperit pe B. George (24 de ani), din comuna Bistreţ, care a avut asupra lui produse cosmetice în valoare totală de 171,37 lei. Poliţiştii Secţiei 3 i-au întocmit tânărului acte premergătoare pentru urmărirea penală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite