Craiova: Strada Dezrobirii, închisă pe nesimţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Strada Dezrobirii, închisă pe nesimţite
Craiova: Strada Dezrobirii, închisă pe nesimţite

Strada Dezrobirii stă închisă de câteva zile din cauza unor lucrări de reabilitare. Locuitorii din zonă reclamă că nu au fost anunţaţi că circulaţia va fi restricţionată pe un tronson din stradă şi au probleme cu accesul la blocuri.

Oamenii care stau la blocurile din zonă spun că pe la începutul săptămânii mai mulţi muncitori au venit pe strada lor şi s-au pus cu picamărele pe asfalt, borduri şi trotuare. Dacă iniţial, craiovenii s-au bucurat că în sfârşit va fi reabilitată şi strada Dezrobirii, nu mică le-a fost mirarea când s-au trezit cu un semn care interzicea accesul maşinilor între intersecţia cu strada Buciumului şi cea cu Fraţii Goleşti, la Piaţă. „Aşa e de o săptămână şi nu ne-a zis nimeni nimic. Ne-am trezit într-o zi cu tăblia pusă de-a curmezişul drumului şi acum trebuie să ocolim o grămadă ca să ajungem la blocuri. Toţi cei cu maşini sunt nevoiţi să facă asta”, ne-a spus Mirel Dumitrescu, locatarul unui bloc de pe Dezrobirii. Potrivit acestuia, restricţia se ridică seara, dar dis de dimineaţă, muncitorii pun bariera la loc.

Au făcut strada praf


Cetăţenii din zonă ne-au povestit că nici munca pe şantier nu merge foarte bine, având în vedere că doar câţiva muncitori îşi fac apariţia zilnic pe şantier. Pe de o parte, strada a fost spartă de lucrătorii Hidroconstrucţia care înlocuiesc căminele de apă la case, pe de alta sunt cei 2-3 muncitori ai Delta care scot de câteva zile borduri. Oamenii se plâng de faptul că cei de la Delta au preferat să facă mai întâi toată strada praf , de la trotuare până la borduri şi carosabil, ca mai apoi să treacă la reabilitare. „Ia uitaţi-vă cum au făcut trotuarul ăsta! E ferfeniţă şi o să îl lase aşa câteva zile, până scot ei toate bordurile, că asta e munca românilor. Fără cap!”, ne-a spus Costică Petcu, un pensionar care locuieşte la casă.

Află din Adevărul de Seară de azi ce spun reprezentanţii Primăriei despre situaţia lucrărilor de pe Dezrobirii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite