Craiova: Deszăpezire de 320 miliarde- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Deszăpezire de 320 miliarde- revista presei locale
Craiova: Deszăpezire de 320 miliarde- revista presei locale

Ziarele craiovene scriu azi despre licitaţia organizată de Serviciul Public de Salubritate pentru deszăpezirea Craiovei până în 2013 dar şi despre situaţia lucrărilor în parcul Lunca Jiului, unde Primăria derulează un proiect de reabilitare.

Ediţie Specială scrie azi despre acordul-cadru pe care Salubritatea, serviciu ce a început anul bugetar cu un minus de câteva zeci de miliarde de lei vechi în vistierie, vrea să-l încheie pentru deszăpezirea Craiovei. Bătălia cu omătul vine la „preţ de criză” în perioada 2009 - 2013: între 75 şi 85 de miliarde de lei vechi anual, mai scump chiar decât în iarna trecută, când bugetul de deszăpezire a fost dublat faţă de anul trecut.

Tenis în Luncă, anunţă azi în paginile sale cotidianul Gazeta de Sud. În noul parc al Craiovei din Lunca Jiului, cea mai avansată lucrare este amenajarea terenurilor de sport. Dintre acestea, aproape gata de bătut mingea pe ele sunt cele patru terenuri de tenis. Baza de sport din Lunca Jiului, care măsoară aproximativ 20.000 de metri pătraţi, va mai include patru terenuri de minifotbal, pe care urmează să se întindă gazonul şi care sunt multifuncţionale, două terenuri de baschet, o zonă pentru ping-pong, cu 20 de mese, trasee pentru pasionaţii de role şi chiar o zonă rezervată jucătorilor de şah.

Sărbători în comunele doljene, informează azi Cuvântul Libertăţii. Localnicii din Argetoaia, Cârcea şi Mîrşani au sărbătorit de Sfânta Maria prin petreceri câmpeneşti. Distracţiile s-au ţinut lanţ până târziu în noapte în comune, unde atmosfera a fost întreţinută de cunoscuţi interpreţi de muzică populară precum Petrică Mâţu Stoian sau Lavinia Bârsoghe.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite