Craiova: Descinderile continuă în mai multe locuinţe din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Descinderile continuă în mai multe locuinţe din oraş
Craiova: Descinderile continuă în mai multe locuinţe din oraş

Jandarmii au continuat şi după-amiază descinderile în mai multe locuri din Craiova. Într-o garsonieră din centrul oraşului s-a descoperit un veritabil arsenal.

În locuinţa lui Nicola Roman, căutat în cazul falsificatorilor de carduri, au fost găsite 124 de săbii şi cuţite, un pistol, o puşcă şi mai multe carduri clonate.În locuinţele lui Fulgerică şi Nixon, oamenii legii au dat peste zeci de mii de euro, bijuterii, chitanţe, memory stick-uri, CD-uri, DVD-uri şi mai multe extrase de cont.Potrivit surselor judiciare, procurorii DIICOT au emis peste 20 de mandate de aducere pe numele unor persoane suspectate că ar face parte din gruparea infracţională, toate urmând să fie aduse în Bucureşti pentru audieri. 11 maşini de lux au fost confiscate pentru a se recupera prejudiciul estimat la zeci de milioane de euro.

Vom reveni cu amănunte!

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/descindere bun_.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite