Craiova: Delta betonează tot- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Delta betonează tot- revista presei locale
Craiova: Delta betonează tot- revista presei locale

Ziarele craiovene scriu azi despre lucrările de mântuială făcute de firma angajată de Primărie să se ocupe cu întreţinerea drumurilor din Craiova pe următorii patru ani, dar şi despre un studiu realizat de studenţii Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane din Craiova din care reise faptul că locuitorii oraşului sunt mari amatori de mondenităţi.

Gazeta de Sud oferă azi două exemple de lucrări “fără cap” executate de Delta ACM’93, societatea care a câştigat licitaţia de asfaltare şi întreţinere a drumurilor din Craiova pentru următorii patru ani. Seria „lucrări de mântuială“ efectuate de Delta ACM93 continuă. Pe strada Dezrobirii, lucrătorii societăţii i-au blocat cu bordurile pe localnici în propriile curţi, iar în cartierul 1 Mai, pe strada Dr. Victor Papilian, au turnat beton şi la rădăcina copacilor de pe alei.

Craiovenii, dependenţi de TV şi presă de scandal, titrează azi cotidianul Ediţie Specială. Craiovenii citesc ziare pe internet, se uită cel puţin patru ore pe zi la televizor, nutresc o dragoste cu năbădăi pentru emisiunea lui Dan Diaconescu şi preferă telenovelele româneşti în detrimentul celor mexicane. Taraf TV şi Etno TV se află în top 5 al preferinţelor muzicale, iar în materie de reviste, “Playboy” ocupă locul şase. Rezultatele unui studiu efectuat de studenţii de la specializarea Sociologie din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, pe 800 de subiecţi din 16 zone ale Craiovei, fac din portretul unui consumator de presă craiovean amator de mondenităţi, picanterii şi sitcomuri siropoase.

Casa Studenţilor a rămas fără clădirea veche, informează cotidianul Cuvântul Libertăţii. Noua conducere a Casei Studenţilor s-a împăcat cu ideea că trebuie să elibereze corpul vechi al imobilului, revendicat de către proprietarii de drept, moştenitori ai familiei Poenaru, care au venit ieri, să-şi intre în drepturi. De azi înainte, Casa Studenţilor o să funcţioneze doar în clădirea nouă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite