Delegarea serviciului de salubrizare a trecut de votul Consiliului Local Craiova. Redevenţa societăţii a fost scăzută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali, întruniţi în şedinţă extraordinară, au aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare din Craiova către societatea înfiinţată de primărie.

Câte un vot pozitiv au acordat toţi cei 18 consilieri locali prezenţi la şedinţa extraordinară. Proiectul a trecut de plenul CL Craiova după ce în urmă cu două săptămâni a fost respins. De data aceasta, conducerea Salubritatea SRL a renunţat la majoratea de tarif prevăzută iniţial în proiect,

Proiectul a mai suferit o modificare înainte de a primi undă verde. Consilierul local Constantin Răducănoiu a propus reducerea nivelului redevenţei plătite primăriei de SC Salubritate de la 1 la sută din cifra de afaceri la 0,01 la sută din cifra de afaceri. Astfel, societatea va plăti anual o redevenţă de 3.000 de lei, faţă de 300.000 cât era în propunerea iniţială.

Planul conducerii SRL-ului de a mări taxa de gunoi s-ar putea regăsi pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare. Deşi aleşii au respins propunerea la ultima şedinţă ordinară, se pare că ideea nu a fost exclusă, potrivit unor informaţii din interiorul firmei de salubrizare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite