Craiova: Decesul de la Ford, ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Decesul de la Ford, ucidere din culpă
Craiova: Decesul de la Ford, ucidere din culpă

Marin Urucu, şoferul motostivuitorului care a intrat în coliziune cu un autoturism Damas pe aleea principală a uzinei Ford din Craiova provocând decesul Laviniei Niţă (53 ani), este cercetat pentru ucidere din culpă.

Dosarul este instrumentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Vă reamintim că Lavinia Niţă era pasageră pe locul din dreapta în momentul în care şoferul motostivuitorului a fost o manevră la stângă fără să se asigure. Automobilul Damas a fost agăţat de motostivuitor, s-a răsturnat iar uşa maşinii s-a deschis, victima ajungând chiar în lamele motostivuitorului.

Înmormântare, după nuntă

Lavinia Niţă are trei fete, una dintre ele fiind stabilită în Anglia de mai mulţi ani. Craioveanca fusese în această vară soacră mică, după ce una dintre fiice s-a căsătorit. Familia a venit astăzi la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru a ridica trupul neînsufleţit al femeii. Soţul acesteia a spus reporterilor Adevărul că este devastat după cele întâmplate şi că nu poate înţelege ce s-a întâmplat, dar este convins că există un vinovat pentru tragedia produsă ieri pe aleea principală a uzinei Ford.

Au strâns bani pentru a ajuta familia

 Colegii de serviciu ai Laviniei Niţă au făcut chetă, pentru a sprijini familia îndurerată. Compania Ford va suporta toate cheltuielile de înmormântare. Lavinia Niţă, mamă a trei copii, va fi înmormântată duminică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite