Craiova: Datoriile i-au trimis către moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Datoriile i-au trimis către moarte
Craiova: Datoriile i-au trimis către moarte

Doi bărbaţi au plecat ieri după-amiază la pădure pentru a lua o remorcă de lemne, dar cabina tractorului în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, cei doi decedând pe loc.

Rudele victimelor au anunţat în această dimineaţă dispariţia celor doi şi au pornit în căutarea lor. După câteva ore au descoperit victimele strivite de cabina tractorului, în satul Beloţ, comuna Sopot, din judeţul Dolj.

image



Fiul unuia dintre bărbaţi a spus că tatăl său muncea pentru a face rost de bani să-şi plătească datoriile. „Tatăl meu era de mai mult timp tractorist. A plecat după lemne pentru a face rost de bani să ne plătim datoriile şi uitaţi ce s-a întâmplat“, a mărturisit Vali Olaru.

image



Victimele au stat mai bine de 48 de ore sub cabina tractorului

A fost nevoie de interevenţia medicilor de la SMURD pentru a scoate truprile neânsufleţie ale bărbaţilor de sub fiarele utilajului.„A fost o peraţiunea dificilă. Noi am interevnit cu o maşină de descarcerare, am tăiat pomul cu drujba şi am ridicat cabina cu ajutorul unor cabluri“, a spus Cristian Duţoiu, medic SMURD.

image
image



Vecinii lui Olaru Constantin de 65 de ani şi Constantin Dumitra de 81 de ani au declarat că cei doi erau buni prieteni de ani buni şi lucrau mai mereu împreună.Oamenii legii vor trebui acum să stabilească cum s-a întâmplat tragicul eveniment şi dacă victimele erau la furat de lemne. 


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite