Craiova: Dănănae vrea să fie cât mai repede în tricolor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Universităţii Craiova, Ovidiu Dănănae, a analizat, pentru site-ul oficial al clubului, sezonul care tocmai s-a încheiat. El a fost recompensat în acest an cu titlul de cel mai bun fundaş dreapta din Liga I şi are ca obiectiv pentru campionatul viitor să debuteze pentru naţionala României.

Jucătorul Ştiinţei a explicat ce înseamnă pentru el această recunoaştere şi a afirmat că a insistat în ultima perioadă unde ştia că are probleme. „Mă bucur pentru titlul de cel mai bun fundaş dreapta. Este o mândrie că am fost ales într-o asemenea postură. Nu este niciun secret pentru reuşita mea. Pur şi simplu am muncit foarte mult, m-am pregătit cum trebuie şi m-am dedicat fotbalului. Am pus fotbalul înaintea oricărei activităţi. Am lucrat acolo unde ştiam că am probleme, la partea tehnică, la centrări şi munca a fost rãsplătită“, a declarat Dănănae.

Ovidiu a vorbit pentru www.fcuniversitatea.ro şi despre echipa naţională, considerând că esenţiale vor fi evoluţiile sale de la Universitatea Craiova. „Sper sã vină cât mai repede ziua în care voi debuta pentru prima reprezentativă. Important este să joc bine în continuare, să păstrez acelaşi nivel sau, de ce nu, să-l ridic, iar atunci, cu siguranţă, selecţionerul îmi va da ocazia să intru pe teren. M-au ajutat mult şi colegii în acest sezon, fiindcã n-aş fi reuşit dacă ei ar fi avut o evoluţie mai slabă. Cu toate că am ratat calificarea în Europa League, eu spun că a fost un campionat bun pentru noi, cu multe aspecte pozitive, cu multe victorii importante la care visam de ceva timp. Un meci modest nu poate şterge alte câteva excelente“, a încheiat Ovidiu Dănănae.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite