Craiova: Dănănae va reveni cu sete de performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Dănănae va reveni cu sete de performanţă
Craiova: Dănănae va reveni cu sete de performanţă

Accidentat în amicalul României cu Ungaria, Ovidiu Dănănae speră să depăşească perioada grea prin care trece şi să se întoarcă pe gazon mult mai puternic, pentru a obţine o performanţă cu Universitatea în acest sezon.

Citeşte şi

Cum s-a accidentat Ovidiu Dănănae

Ce verdict au dat medicii în cazul lui Dănănae

Cum a reacţionat fundaşul oltean la aflarea veştii că va fi titular cu Ungaria

Povestea lui Dănănae

Fundaşul Ştiinţei este nevoit să stea trei săptămâni cu genunchiul imobilizat şi spune că îşi petrece timpul în faţa calculatorului, televizorului sau vorbind cu prietenii la telefon. „Stau toată ziua în pat cu piciorul întins, cu gheaţă în permanenţă la el. Mă uit la televizor, pe internet şi răspund la telefoane. Mă sună prietenii, colegii, toţi mă încurajează. De soarta mea se interesează în permanenţă şi domnul Pompiliu Popescu, medicul naţionalei. Îmi este greu, dar asta este soarta fotbaliştilor. Oricând şi oricui se poate întâmpla o asemenea accidentare. Trebuie să fiu tare şi să revin cât mai repede şi mai puternic“, a spus Dănănae pe site-ul oficial al clubului.

„Important este să avem continuitate“

Fotbalistul Ştiinţei a urmărit meciul cu Pandurii la TV şi susţine că nu a avut emoţii pentru colegii săi. „Eram sigur că băieţii vor învinge. Echipa a jucat foarte bine, chiar mă aşteptam la o diferenţă şi mai mare, de trei-patru goluri. Oricum, este importantă victoria pentru moral, după ratarea obiectivului din sezonul trecut. Acum, la Braşov, important este să obţinem un rezultat favorabil, să avem continuitate. Asta ne lipseşte acum. Cred că, dacă vom lega patru-cinci succese, vom avea un cuvânt greu de spus în această ediţie de campionat“, a adăugat Ovidiu Dănănae.

Braşovenii sunt încrezători că pot învinge oltenii!

Acesta a comentat şi varianta venirii lui Victor Piţurcă la Craiova: „Dacă domnul Mititelu va decide ca domnul Piţurcă să vină la echipă, înseamnă că asta este decizia cea mai bună. Oricum, cu domnul Piţurcă sau fără dânsul trebuie să facem în acest an o performanţă. Se aşteaptă de foarte multă vreme. Cred că, dacă va veni, se va crea o emulaţie mult mai mare şi vom reuşi să facem treabă bună“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite