Craiova: Ovidiu Dănănae a fost operat cu succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ovidiu Dănănae a fost operat cu succes
Craiova: Ovidiu Dănănae a fost operat cu succes

Fundaşul Universităţii Craiova a fost supus în această dimineaţă unei intervenţii chirurgicale la ligamentele încrucişate. Aceasta a durat mai bine de două ore şi a fost una reuşită.

Operaţia a fost făcută la o clinică particulară din Bucureşti de către un medic german de origine română, stabilit de 20 de ani în Bielefeld. Deşi se spera ca jucătorul să nu aibă nevoie de operaţie, starea sa s-a agravat, iar intervenţia a fost inevitabilă. „Dănănae are ruptură de ligamente. Intervenţia chirurgicală va consta în îndepărtarea cartilagiului rupt, acesta urmând să fie înlocuit cu altul pentru a se putea vasculariza bine“, a precizat aseară medicul echipei, Claudiu Stamatescu.

Acesta a dezvăluit astăzi şi cum a decurs operaţia lui Ovidiu Dănănae. „Intervenţia chirurgicală a durat două ore şi jumătate şi a fost una reuşită. Ovidiu se simte bine, după ce a fost operat de un medic ortoped cu mare experienţă. Va mai rămâne în spital până luni, când va reveni în Bănie. Aici va sta 7-10 zile, după care va fi trimis la recuperare în afara ţării“, a declarat Stamatescu pe site-ul oficial al clubului.

Avem speranţe foarte bune că intervenţia a fost un succes, având în vedere că a fost operat de un medic specialist renumit. Îl aşteptăm pe Dănănae cât mai repede alături de noi“, a spus şi directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu. 

Ovidiu Dănănae s-a accidentat în meciul naţionalei României cu Ungariei, scor 1-0, în minutul 38, după un duel cu Dzsudzsak. Fundaşul de 24 de ani va lipsi de pe gazon aproape cinci luni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite