Craiova: Ovidiu Dănănae a plecat la recuperare în Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ovidiu Dănănae a plecat la recuperare în Olanda
Craiova: Ovidiu Dănănae a plecat la recuperare în Olanda

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova a plecat astăzi pentru recuperare la o clinică din Ţara Lalelelor şi va reveni în iarnă în Bănie.

Programul de refacere îl va susţine la o clinică privată din Eindhoven şi va lucra sub stricta supraveghere a unui preparator fizic, care se ocupă de echipa PSV. Deplasarea fotbalistului craiovean la acea clinică a fost posibilă datorită lui Ovidiu Stângă, ce s-a stabilit în Olanda. Dănănae  a fost supus în urmă cu două săptămâni unei intervenţii chirurgicale la ligamentele încrucişate. „Dănănae are ruptură de ligamente. Intervenţia chirurgicală va consta în îndepărtarea cartilagiului rupt, acesta urmând să fie înlocuit cu altul pentru a se putea vasculariza bine“, a fost declaraţia doctorului Caudiu Stamatescu înainte de operaţie.

După ce aceasta a reuşit, Stamatescu a spus: „Intervenţia chirurgicală a durat două ore şi jumătate şi a fost una reuşită. Ovidiu se simte bine, după ce a fost operat de un medic ortoped cu mare experienţă“. Ovidiu Dănănae s-a accidentat în meciul naţionalei României din Ungaria, scor 1-0. În minutul 38, după un duel cu Dzsudzsak, Dănănae a călcat strâmb şi s-a prăvălit pe gazon în dureri, ţinându-se de genunchi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite