DJ Aligator concertează astă-seară la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul Dj Aligator, originar din Iran, trupa Phunk Investigation din Italia şi Missy Jay din Ibiza au susţinut astăzi conferinţa de presă înainte de  mega-concertul Xteria, eveniment ce va avea loc astă-seară, începând cu ora 19.00, pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu.

Artiiştii au sosit încă de ieri în Craiova, fiind pentru prima oară în România. Concertul de astă-seară este primul spectacol live susţinut în Estul Europei de către Dj Aligator.

„Avem un concert cu o temă ecologică. Eu ţin la planetă, la mediul înconjurător şi tocmai de asta am vrut să fac un proiect serios pentru că oamenii mă cunoască după melodia cu f luierul (n.r. „Blow my Wistle“). Noi promitem un show spectaculos şi avem multe surprize pentru cei care vor veni. O să aruncăm şi cu fluiere în public, aşa că vă sfătuim să vă protejaţi urechile.Vă aşteptăm“, a declarat Dj Aligator.

Printre invitaţii de astă-seară se mai numără şi DJ-ul din Africa de Sud, Paul Mendez. Artiştii promit o seară incendiară.

Întrebat de jurnalişti ce ştie despre artiştii de origine română, muzicianul de origine iraniană a spus că apreciază muzica realizată de Edward Maya, unul dintre cei mai tineri DJ din România, renumit peste hotare datorită piesei „Stereo love“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite