Mărturisirile unei femei cu ochi de sticlă şi operate de şapte ori de cancer: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am îmbolnăvit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din judeţul Dolj a suferit şapte operaţii, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer. Celulele canceroase i-au afectat ochii, pancreasul, plămânii şi s-au extins la sân şi colul uterin.

Drama Elisabetei Diaconescu (47 de ani), din judeţul Dolj, a început în urmă cu opt ani, când doctorii i-au depistat o boală necruţătoare: cancer la ochi. Din acel moment, viaţa sa a devenit un calvar. „M-am dus dintr-un spital într-altul, sperând că mă voi vindeca“, ne-a spus femeia. A aflat că are cancer "din întâmplare. Conduceam maşina când, dintr-o dată, mi s-a pus ceva în faţa ochilor, un fel de ceaţă. Am oprit maşina şi am stat puţin, ca să-mi revin. Credeam că starea vine de la oboseală. Dar zilele următoare situaţia s-a repetat tot când mă aflam la volan. Aşa am zis să merg la doctor, să văd ce am", a adăugat femeia.

Bâlbâielile din sănătate i-au amânat diagnosticul

image

După mai multe diagnostice puse de către medicii din Oltenia, printre care conjunctivită, Elisabeta Diaconescu a fost anunţată de către specialiştii din Bucureşti că are cancer. "Mi-au spus însă că pot fi operată. M-am lăsat pe mâna lor. Starea era avansată, aşa că mi-a fost scos ochiul drept şi mi s-a pus unul din sticlă", ne-a mai spus femeia. Când problemele de sănătate păreau că se rezolvă, au apărut dureri în alte zone ale corpului. "Simţeam că mă apăsa ceva la pancreas. În tot acest timp, mergeam la medic, pentru controalele necesare. Aşa am aflat că aveam cancer la pancreas. M-am operat şi de data asta", a completat Elisabeta.

"Nu sunt supărată, din contră"

image

Din 2003 până în prezent, a suferit intervenţii chirurgicale la colul uterin, sân, abdomen, la nivelul gâtului şi la plămâni. Ne-a mărturisit că  viaţa i s-a schimbat în ultimii ani, dar că nicio clipă nu a căzut în deznădejde. "Eu nu am fost supărată din cauza acestei cruci pe care Dumnezeu mi-a dat-o. Din contră. În fiecare zi mă rog şi spun: «Mulţumesc, Doamne, că m-am îmbolnăvit, pentru că doar aşa am putut să descopăr că în viaţă există şi alte lucruri de care trebuie să mă îngrijesc, nu numai de bani. Să am grijă de suflet»", a încheiat femeia.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care mai este starea femeii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite