Cultură de canabis pe terenul primăriei de la Cârcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul riscă până la şapte ani de închisoare
Tânărul riscă până la şapte ani de închisoare

Bogdan Dane, de 30 de ani, din Craiova, este acuzat de comiterea infracţiunilor de cultiare şi trafic de droguri de risc.

Tânărula  fost reţinut miercuri seara, chiar în momentul în care s-a dus la plantaţia s-a de canabis pentru a culege câteva frunze.Procurorii DIICOT Craiova au stabilit că mai mulţi tineri care procuraru seminţe de canabis din afara ţării, le plantau în ghivece, după care le cultivau în afara oraşului. În momentul în care plantele ajungeau la maturitate erau culese şi  vândute consumatorilor din Craiova. Ofiţerii SRI au descoperit la Cârcea pe strada Luceafărului, pe un teren care aparţine primăriei din localitate mai multe plante de canabis, cu înălţimea între 40 şi 100 de centimetri. Oamenii legii au stabilit că plantaţia era clar a unui cunăscător al substanţelor interzise de lege.  

Oamenii legii l-au urmărit timp de câteva zile pe Bogdan Dane şi au stabilit că acesta recolta fragmente vegetale de pe plantaţia de la Cârcea, după care fie le vindea către alte persoane, fie le consuma împreună cu diverşi cunoscuţi. Tânărul uda plantele la două - trei zile, întotdeauna pe întuneric. Tânărul era de asemenea şi consummator. Craioveanul va fi prezentat astăzi la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de cultivare şi traffic de droguri de risc.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite