Craiova: Culmea ironiei! Prins cu ţigări de contrabandă la o zi după ce fusese amendat pentru aceeaşi faptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi după ce a fost sancţionat de jandarmii craioveni, un bărbat a fost prins din nou comercializând ţigări şi alcool fără a deţine documente de provenienţă. 

Alexandru R., de 54 ani, a fost prins aseară în flagrant de o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce oferea spre vânzare unei alte persoane 430 pachete de ţigări ( Viceroy, Pall Mall, Marble, Plugarul) şi 22 sticle de alcool dublu rafinat, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Prins cu mâţa în sac pentru a doua oară, Alexandru R. a gasit imediat o explicatie. Acesta a declarat jandarmilor că în jurul orei 14 a mers în târgul Romaneşti unde s-a întâlnit cu două persoane care l-au rugat să le facă rost de ţigări şi alcool. S-a deplasat în Piaţa Mare, a achiziţionat produsele amintite, urmând a se întâlni, pe seară, în Craioviţa Nouă, cu cele două persoane care îl contactaseră.

A primit încă o amendă de 1.000 de lei

"Alexandru R. a mai fost depistat în această săptămână desfăşurând o activitate similară, fiind luate şi în acea situaţie măsurile legale împotriva sa", a declarat Cosmin Mirea, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar produsele au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate ulterior unei firme specializate pentru a fi distruse.

"Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova are în atenţie desfăşurarea unor asemenea activităţi ilegale, organizând în acest sens şi pe viitor acţiuni specifice în târgurile şi pieţele din întreaga zonă de competenţă teritorială pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă legislaţia în vigoare", a mai spus Mirea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite