Criză la Universitatea: Julius Wobay a fost scos la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julius Wobay
Julius Wobay

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat lista de disponibilizări din această iarnă. Aşa cu declara după meciul cu Oţelul, cinci alb-albaştri vor părăsi echipa, principala cauză fiind problemelor financiare ale clubului.

După cum se anticipa, „veteranii“ echipei Valentin Bădoi (34 de ani, venit liber de contract în vară), Dorel Stoica (31 de ani) şi Florin Şoavă (31 de ani, venit liber de contract iarna trecută) vor fi lasaţi să plece gratis la orice echipă doresc. Lor li se va alătura şi atacantul Valentin Badea, venit în vară la echipă din postura de jucător liber de contract, decizie surprinzătoare având în vedere că Ştiinţa se va despărţi şi de Florin Costea.

Salariul mare al celor în cauză este principalul motiv al despărţirii, aceştia putând însă deveni oricum jucători liberi de contract dacă depun memoriu la LPF, pentru că nu şi-au primit drepturile financiare.

Singurul care nu e lăsat să plece liber este Julius Wobay. Leonezul este considerat unul dintre cei mai buni străini din Liga I, iar Mititelu ar putea obţine bani frumoşi de pe urma sa. Wobay a fost scos la vânzare şi se aşteaptă ofertele, din prima ligă Dinamo fiind una dintre echipele interesate de african.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite