Craiova: Crima satanistă din Rovine- Criminalul care făcea parte dintr-un cult a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii nu au stabilit încă de ce bărbatul şi-a ucis cu sânge rece iubita. Oamenii spun că patronul localului suferea de câteva luni de o boală incurabilă.

Citiţi şi:

Crima satanistă din Rovine - Cinci ani de iubire terminaţi în sânge

Crima satanistă- Bărbatul care şi-a omorât iubita făcea parte dintr-o sectă

Şi-a înjunghiat concubina, a pus-o în sicriu şi a dus-o într-un bar


S-a stabilit un singur lucru până în momentul de faţă: femeia în vârstă de 35 de ani a murit în chinuri, strangulată , înjunghiată şi bătută.

image
image



Nicu şi tânăra  se gândeau serios să îşi oficieze relaţia pe care o aveau de mai bine de cinci ani. Martorii spun că cei  doi se iubeau ca în prima zi, iar în fiecare an plecau în vacanţă alături de prieteni. În urmă cu trei zile au fost văzuţi pe stradă mergând de mână. „Mie nu mi-a spus niciodată că are probleme cu Nicu. Eu ştiu doar că se înţelegeau bine, iar împreună aveau un magazin şi un pub. Îşi doreau mult să se căsătorească şi să facă un copil“, a spus mătuşa tinerei.

image
image

 

Cei doi prieteni care l-au ajutat pe criminal să transporte cadavrul nu au fost reţinuţi.

image



Oamenii nu îşi explică gestul bărbatului.„Era atent cu ea zilnic. De câte ori mă duceam la magazine îi găseam râzând. Erau o familie fericită“, a spus Manuela Constantin.

image



Prietenii bărbatului spun că Nicu a făcut parte dintr-un cult Satanist, însă în tinereţe. De când a cunoscut-o pe Florii viaţa lui s-a schimbat în bine. Criminalul le-a spus anchetatorilor că este posedat de diavol şi din această cauză şi-a  omorât iubita. Bărbatul a venit la bar şi i-a pus angajaţi şi pe clienţi să îmbrace victima .„Eu i-am pus pantofii în picioare. Era în pijamale. Nicu avea într-o plasă hainele cu care îşi dorea ca Florii să fie îmbrăcată“, a spus o femeia care a fost nevoită să participat la teribila scenă.

image



Stai pe Craiova.adevarul.ro şi află cine se mai afla în casă în momentul în care femeia a fost ucisă.   


Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite