FOTO Crimă oribilă într-un sat din Dolj. Un bărbat şi-a înjunghiat iubita, după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din localitatea doljeană Galiciuca şi-a înjunghiat concubina, după care şi-a pus capăt zilelor.  Tânăra de 25 de ani avea un copil dintr-o altă relaţie.

Trupurile neînsufleţite ale lui Marian Neicu, de 35 de ani, şi Georgeta Mihai, 25 de ani, din Galiciuca - Dolj, au fost descoperite aseară, în jurul orei 20.00, chiar de sora tinerei.

  

image

Dă click AICI pentru mai multe imagini de la locul crimei:

Martorii spun că Marian avea o relaţie de cinci ani cu fata cu care fusese vecin încă din copilărie. Anchetatorii susţin că bărbatul şi-a înjunghiat concubina, după care şi-a pus capăt zilelor, în acelaşi mod. Crima i-a şocat pe apropiaţi, pentru că cei doi se pregăteau pentru nunta sorei tinerei. Mai mult, spun oamenii, relaţia celor doi era una liniştită, fără certuri de care să fi ştiut rudele. "El nu mai bea de mult, s-a lăsat de băutură. Chiar ieri (miercuri - n.r.) l-am văzut şi râdea, era vesel, nu arăta că îl măcina ceva", ne-a spus Ioana Ungureanu, o vecină. Şi Elisabeta Anghelache spune că în casa celor doi nu ar fi fost scandaluri. "Nu s-a auzit nimic de ei, mergeau amândoi la muncă, trăgeau din greu, cot la cot", ne-a mărturisit femeia.

A muncit în Italia

Vărul tinerei care a murit, Mihai Radu, cel care a anunţat SMURD-ul de tragedie, povesteşte că fata ar fi fost plecată în străinătate, ca să muncească. "A fost în Italia, s-a întors de curând. Nu s-a auzit să îl înşele pe Marian, ca s-ar fi dus zvonul, iar el nu era gelos. Eu unul, că ne ştiam destul de bine, nu îl vedeam să fie gelos pe ea. Cu băutura nu avea probleme, se lăsase de ea de vreo 9 ani, dacă hnu mai bine. Dar acum, cine ştie ce-o mai fi fost în casa lor, doar ei doi ştiau", ne-a mărturisit bărbatul, care a precizat că tânăra de 25 de ani are un copil în vârstă de 8 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Anchetatorii au ridicat probele şi iar în cursul acestei zile urmează să facă autopsia cadavrelor, pentru a stabili cauza morţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite