Craiova: Crima satanistă din Rovine- Sute de oameni participă azi la înmormântarea tinerei ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de dimineaţă, rude, prieteni şi vecini apropiaţi familiei s-au adunat la casa din satul Buzduc, comuna Drăgoteşti, să o petreacă pe Flori Mihai, femeia strangulată duminică de iubitul ei şi dusă într-un coşciug în mijlocul unui bar din cartierul Rovine.

Ceremonia funerară a început în jurul orei 12 şi la ea au participat sute de săteni, rude ale tinerei ucise, prieteni, vecini sau simpli cunoscuţi. Cu lacrimi în ochi, oamenii au spus că nu le vine să creadă că Nicu Palici a fost capabil de aşa ceva pentru că cei doi se înţelegeau perfect, chiar şi după ce Nicu a fost diagnosticat cu cancer laringian.


Nicu Palici, de 37 de ani, iubitul femeii ucise, le-a spus celor care l-au ajutat să care coşciugul dar şi anchetatorilor că trebuia să o omoare pe femeie ca să scoată demonii din ea. Palici a fost dus deja în Spitalul Penitenciarului Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla detalii şocante ale crimei, spuse chiar de patronii barului unde Palici a adus coşciugul iubitei sale.

image


Citeşte mai jos detalii şocante din povestea cutremurătoarea a crimei:

Crima satanistă din Rovine - Primele declaraţii ale ucigaşului

Crima satanistă din Rovine - L-a ajutat pe criminal să care sicriul


Crima satanistă din Rovine- Ucigaşul delira şi nu îşi mai luase pastilele împotriva cancerului de câteva zile

Crima satanistă din Rovine- A vrut să o înjosească şi să îi arate cine este şeful

A înjunghiat-o cu foarfeca pentru a scoate demonii sexuali din ea

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite