Craiova: Craiovenii au fost timoraţi de spectacolul fanilor gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Paul Niocolae s-a declarat impresionat de suporterii Energiei
Antrenorul Paul Niocolae s-a declarat impresionat de suporterii Energiei

Spectacolul intitulat „Noaptea Luminilor”, la care antrenorul Theo Evans i-a invitat pe fanii Energiei a impresionat şi echipa oaspete dar şi banca tehnică a celor de la Craiova.

Antrenorul Universităţii, Paul Nicolae, s-a declarat impresionat de prezentarea echipelor făcută în debutul partidei şi de spectacolul oferit de suporterii din tribune la meciul de la Târgu Jiu: „Aş vrea să felicit gazdele pentru spectacolul oferit în deschiderea partidei, este ceva unic mai ales în Oltenia.”
În ceea ce priveşte jocul echipei sale, tehnicianul s-a declarat dezamăgit pentru că venise la Târgu Jiu cu gândul de a nu se preda uşor iar echipa sa a reuşit exact contrariul. „Diferenţa de valoare s-a văzut clar. Târgu Jiul are o echipă mult mai bună decât Craiova, noi am avut şi ceva probleme de sănătate, nu reuşim să ne omogenizăm, dar eu sper ca obiectivul, acela de evitare a retrogradării, să fie uşor de atins”, a declarat după meci Nicolae care a remarcat totuşi dăruirea elevilor săi: „Ne-a lipsit ambiţia, dăruirea dar băieţii mei au fost tensionaţi după ce au văzut în deschiderea partidei, nu au mai întâlnit până acum în ţară aşa ceva.” Fanii au fost invitaţi să vină asupra lor cu obiecte luminoase sau care produc lumină şi aceştia s-au conformat, dând o strălucire aparte sălii în timp ce echipele au intrat pe parchet.
Celor de la Craiova le-au lipsit jucători precum Matic, care e în ghips iar Dragovic a jucat accidentat la fel ca şi Şenai care nu este complet refăcut.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite