Craiovenii au parte de un weekend cu spectacole pentru copii, muzică populară şi concurs de carting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinertii pricepuţi la carting se vor întrece pe Velodrom
Tinertii pricepuţi la carting se vor întrece pe Velodrom

Craiovenii sunt invitaţi în weekend în centru la spectacole pentru copii şi concerte de muzică populară. Amatorii de viteză sunt convocaţi duminică, pe velodromul din parcul Nicolae Romanescu, unde va avea loc concursul judeţean de karting.

Festivalul în aer liber pentru copii va continua cu ncă trei zile de distracţie. Prichindeii Băniei sunt invitaţi alături de părinţi şi bunici, astăzi, începând cu ora 17.00, în Piaţa Mihai Viteazul pentru a urmări spectacolul „Circul“, pus în scenă de actorii Teatrului Colibri. Tot pe scena din faţa statuii lui Mihai Viteazul va avea loc începând cu ora 18 un program de dansuri moderne susţinut de Palatul Copiilor.

Distracţia pentru cei mici va continu de sâmbătă, începând cu ora 11.00, până după-masa, atunci când actorii Teatrului Colibri vor susţine spectacolele „Punguţa cu doi bani“ sau „Jocuri Magice“, piese îndrăgite de toate generaţiile. Programul de sâmbătă conţine şi  un spectacol de cântece şi dansuri populare. Invitaţia la jocul popular care începe sâmbătă, la ora 19.00,  vine din partea Ansamblului Folcloric „Ion Şerbn“ din Iaşlniţa. „Se anunţă a fi un weekend frumos pentru cei mici, dar şi pentru noi, adulţii, care vom simţi din nou bucuria copilăriei“, spune Maria Ştefănescu (32 de ani), mămică.

Concurs de viteză pe velodrom

Ziua de duminică le pregăteşte celor mici alte surprize recreative. Prichindeii sunt invitaţi de data aceasta pe velodromul din parcul Romanescu, începând cu ora 09.00, unde va avea loc concursul judeţean de karting, eveniment organizat de Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj. Spectacolele din centru vor continua şi în ultima zi a weekend-ului, la ora 11 fiind programată piesa de teatru „S.O.S.“, la aceeaşi ori având loc la Teatrul Liric Elena Teodori opereta pentru copii „Cocoşelul Neascultător“.

Animaţie şi voie bună

Pe tot parcursul weekend-ului Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj şi Fundaţia Artelor Dor vor anima atmosfera în buricul oraşului cu jucuri distractive, activităţi reacreative şi animaţie. De asemenea, sâmbătă şi duminiă, pe esplanada Teatrului Naţional vor avea loc alte manifestări artistice ale tinerilor, totodată acordat premiul Andrei, în memoria lui Andrei Goreci, liceanul înjunghiat mortal anul trecut.

Află AICI programul complet al manifestărilor

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite