Craiovenii cu venituri de până la 786 de lei vor primi ajutor de încălzire. Află aici dacă te încadrezi şi ce acte îţi trebuie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova a demarat activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri.

Începând cu data de 28.09.2011, în municipiul Craiova, Direcţia Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Minicipiului Craiova prin Biroul Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare Încălzire Locuinţe va derula activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, potrivit O.U.G. nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul primăriei Craiova, distribuirea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face astfel:

1. Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale distribuirea cererilorse va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemniuaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14.şi de la sediul G.D.F. Suez Craiova Dolj din str. Bibescu nr.15;

2. Pentru încălzirea locuinţei cu energie termică distribuirea şi înregistrarea cererilor se va face prin Asociaţiile de Proprietari/Locatari;

3. Pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, distribuirea cererilor se va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemniuaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14.

„Înregistrarea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face la sediul Biroului Alocaţii, Indemniuaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14, de luni până vineri între orele 9,00 - 16,00.“, se arată în acelaşi anunţ.

De ajutorul bănesc pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pot beneficia familiile care realizează venituri de până la 786lei/membru de familie şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure, stabilit funcţie de venitul net lunar:

Află AICI dacă te încadrezi pentru a primi ajutor de încălzire şi descarcă cererea pentru subvenţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite