Craiovenii îşi pot testa auzul şi văzul gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 14 iunie-2 iulie, între orele 8:30-17.00 toţi cei interesaţi pot să îşi testeze gratuit auzul şi văzul la Cabinetul Audio-Optica, în cadrul unei acţiuni organizate de Primăria Craiova şi Fundaţia „Europa Ţara Mea“.

Proiectul are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive şi vizuale şi care după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor. Campania se adresează cetăţenilor oraşului Craiova care au probleme de auz sau de văz, indiferent daca sunt deja purtători de aparat auditiv sau de ochelari de vedere şi indiferent de modelul acestora.

Pacienţii depistaţi cu deficienţe de auz şi văz vor fi diagnosticati, informaţi şi consiliaţi de către specialişti din Germania, Elveţia, Spania, Anglia şi Franţa, participanti la programe europene de formare în domeniu, astfel încat să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în forma şi chiar pentru reintegrarea socială totală.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon 0251.541.001, de luni pana vineri, între orele 8.30 – 17.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite