Craiovenii scriu despre primarul arestat Antonie Solomon în „Jurnalul libertăţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de craioveni s-au prezentat la cortul amplasat în centrul Băniei şi au semnat pentru eliberarea primarului suspendat Antonie Solomon. Organizatorii, Asociaţia pentru Promovarea Principiilor Europene în Noile Structuri ale Societăţii, spun că la ultima acţiune au strâns peste 27.000 de semnături. 

Oltenii au la dispoziţie o agendă numită „Jurnalul libertăţii“, în care pot scrie impresii despre activitatea edilului şi mesaje de încurajare pentru acesta. până acum s-au strâns zeci de texte scrise de simpli craioveni sau persoane publice, precum Aurică Beldeanu.

image

„Vine foarte multă lume la noi pentru a semna pentru eliberarea domnului primar. Numai în dimineaţa aceasta au fost strânse aproxiamtiv 300 de semnături“, a declarat Petre Nadolu, preşedintele ONG-ului organizator.

Organizatorii au amplsata la intrarea în cort poze cu edilul-şef şi personalităţi din sfera politică, culturală şi a sportului. Printre aceştia se numără Florin Piersic, Ilie Năstase şi Traian Băsescu.

image

La intrarea în cort a fost montat un banner prin care se cerea preşedinţiei, Parlamentului român şi celui european şi ministerului justiţiei, împotriva „abuzului justiţiar“ la care ar fi supus Solomon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite