Craiovenii, învăţaţi să colecteze selectiv deşeurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorii concursurilor din campanie, premiaţi cu obiecte confecţionate din materiale reciclabile
Câştigătorii concursurilor din campanie, premiaţi cu obiecte confecţionate din materiale reciclabile

Peste 5.000 de locuitori ai Băniei au primit informaţii despre trierea gunoiului înainte de a fi aruncat la pubele şi importanţa colectării selective, în perioada 10 – 16 octombrie 2011.

În mai puţin de o lună, de când au fost instalate în oraş pubelele colorate, pe hârtie, plastic, metal şi sticlă, s-au colectat mai bine de şase tone de deşeuri de ambalaje. Campania de promovare a colectării selective organizată de Eco-Rom Ambalaje, Primăria Craiova şi Salubritate SA, s-a desfăşurat atât în plină stradă, cât şi în online.

„Cel mai mult ne-au bucurat receptivitatea şi deschiderea craiovenilor faţă de colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje – fapte care se reflectă în cantităţile rezultate după aproape 3 săptămâni de la lansarea sistemului! A venit momentul Craiovei să devină unul dintre oraşele importante pe harta reciclării! Le mulţumim partenerilor noştri şi craiovenilor pentru sprijinul acordat şi îi invităm să colecteze selectiv în continuare!“ a declarat Lorita Constantinescu, Director de Comunicare şi Relaţii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite