Craioveni cercetaţi pentru un scandal izbucnit într-un bar, care s-a lăsat cu violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.
Agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Patru craioveni au fost aseară duşi la sediul Poliţiei, fiind cercetaţi pentru că aseară ar fi provocat un scandal în bar, în cadrul căruia au avut loc şi violenţe.

Poliţiştii spun că incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.00. „Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un bar situat pe strada Drumul Apelor din Craiova are loc o altercaţie în care sunt implicate mai multe persoane. Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au identificat şi condus la sediul secţiei pe: S. Marian, 36 de ani, L.Dragoş, 28 de ani, ambii din Craiova, M.Florin, 32 de ani, G. Mircea, 34 de ani, ambii din comuna Ghindeni, judeţul Dolj”, a informat printr-un comunicat de presă agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

Au consumat alcool

Potrivit aceleiaşi surse, scandalul din bar s-a produs din cauză că cei implicaţi au consumat alcool şi că în altercaţie au avut loc şi violenţe. „Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool între S.Marian şi G.Mihai 54 de ani, din Craiova a avut loc un conflict în care aceştia şi-au aplicat reciproc lovituri, în altercaţie intervenind si M.Florin, G.Iustin, L.Dragoş”, a precizat agentul Amelia Căprărin. Doi tintre tinerii implicaţi în scandal au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, însă medicii spun că nu au necesitat îngrijiri medicale. Cei patru craioveni au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentanţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi lovire.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite