Craiovencele se pricep la fotbal. Sportig şi Real victorii în campionat, Diana Buză a marcat de cinci ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Buză, golghetera echipei Sporting Craiova
Diana Buză, golghetera echipei Sporting Craiova

Echipele craiovene de fotbal feminin s-au impus fără probleme în etapa a 4-a a Ligii I. Sporting a bătut acasă, cu 10-3, pe CSS Târgovişte, iar Real a câştigat cu 6-0 în deplasarea de la Bucureşti.

Pe stadionul Electroputere din Bănie, Sporting Craiova a făcut legea, elevele Victorinei Simion marcând zece goluri, dintre care cinci au fost reuşite de Diana Buză. Goncea (2), A. Maria (2) şi Rogojină au înscris şi ele pentru Sporting în victoria cu 10-3.

Victorina Simion a trimis în teren jucătoarele: Dragomir - Godeanu, Oniciu, Davidescu, Rogojină - Foleanu, Iacoviţă, Diana Buză, Claudia Buză - Goncea, A. Maria. A mai intrat: A. Ene.

La rândul ei, echipa CS Real Craiova pregătită de Sorin Pătraşcu s-a impus pe terenul formaţiei Fair Play Bucureşti cu scorul de 6-0. Golurile au fost marcate de Alina Peşu (4), Tomescu şi Vâlciu.

La Real au evoluat următoarele jucătoare: Bertea - Dragomir, Ristache, Pozmac - Neacşu, Dunavăţu, Cojocaru, Tomescu - Vâlciu, A. Peşu, Stanciu. A mai intrat: Piringiu. G

Duminică, Real va juca la Craiova, cu CSS Târgovişte, iar Sporting în deplasare, cu Motorul Oradea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite