Craiovencele, răsfăţate de 8 Martie cu tratamente corporale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele din Bănie s-au întrecut în oferte destinate doamnelor şi domnişoarelor care vor să îşi dedice o seară specială. Agenţiile de turism au pregătit oferte speciale pentru câteva zile de shopping la Viena.

CITEŞTE ŞI:

Urări de 8 Martie, expuse pe clădirea şcolii

Restaurante, agenţii de turism chiar şi magazinele din Bănie s-au pliat pe cererea din anii trecuţi şi au pregătit pentru acest an oferte care mai de care mai tentante de Ziua Femeii. Primele care au văzut o oportunitate să scoată profit din răsfăţul doamnelor şi domnişoarelor au fost agenţiile de turism, care au pus la dispoziţie oferte tentante de cazare în capitale europene recunoscute pentru shopping. La doar 200 de euro de persoană, craiovencele pot alege să plece într-un sejur de 4 nopţi la Budapesta şi Viena. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că în aceste oferte nu sunt prevăzute vizite la obiective culturale pentru că, în general, femeile preferă să-şi petreacă cea mai mare parte din timp la cumpărături.

Spectacolele de striptease masculin, raritate în Bănie

Dacă nu aţi avut bani pentru un weekend de vis pe meleaguri străine, s-au găsit oferte în Craiova pentru toate buzunarele. Spre deosebire alţi ani, când mai toate restaurantele ofereau spectacole incendiare de striptease masculin, anul acesta, patronii care au decis să continue tradiţie pot fi număraţi pe degete. Unul dintre restaurantele care s-au gândit să le ofere femeilor din Craiova clipe de neuitat este Helin Aeroport, unde petrecerea a ţinut azi-noapte până la ora 4. „A fost o trupă de stripperi din Bucureşti şi invitatele au fost extrem de încântate,a fost un show cu bulină roşie. Băieţii au fost extrem de pregătiţi”,a precizat Denisa Dumitru, recepţioner în cadrul Helin, care a adăugat că valoarea meniului de aseară a ajuns la 99 de lei. Helin a pregătit un program şi pentru ziua de 8 Martie, când doamnele vor fi invitate la restaurant alături de perechea lor. „Va fi un program artistic live şi meniul costă 60 de lei”, a mai spus Denisa Dumitru. Şi restaurantul Andre’s a pregătit pentru Ziua Femeii momente speciale. „În acest an am renunţat la spectacolul de striptease masculin, dar vom organiza o tombolă la care femeile vor putea câştiga tratamente SPA în saloanele craiovene. Băutura va fi la discreţie, iar atmosfera va fi întreţinută de o formaţie”,a spus Anca Ţăndărescu, administratorul restaurantului, care a precizat că distracţia va costa 65 de lei.

Florile, la mare căutare


Vânzări peste aşteptări au avut în această perioadă şi comercianţii de flori din Bănie. Fie că au vrut un trandafir, un buchet de gerbera sau doar garoafe, craiovenii s-au înghesuit azi în locurile special amenajate în oraş pentru vânzarea florilor, ca să le facă doamnelor o surpriză. „Avem mulţi clienţi pentru că şi noi am mai lăsat la preţ anul acesta. Nu s-a mai aruncat nimeni să crească preţurile de 1 şi 8 Martie, de frică să nu rămână cu florile. Sperăm ca mâine, când este o zi de şcoală, să facem vânzările cele mai mari, mai ales că e chiar 8 Martie”,a spus Florentina Mihalache, una dintre florăresele din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite