Craiova:Locuinţa în care beizadeaua Craiovei clona carduri a fost părăsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii lui Iustin Covei spun că nu au mai văzut pe nimeni intrând acolo de când acesta a fost arestat.Oamenii mai spun că acum pot dormi liniştiţi, numai au parte de scandaluri toată noaptea.

Craiova: Beizadeaua Iustin Covei voia un post de grefier la Curtea de Apel

Citeşte:

Craiova: Zeciuiala lui Covei la bancomat

Craiova: Arestaţii din lotul Covei nu-şi regretă faptele
Craiova: Beizadeaua Covei, şomer cu parc auto de lux
Craiova: Un BMW de lux de 20.000 de euro este ultima achiziţie a beizadelei Covei
Craiova: Beizadeaua Covei îşi schimba bolizii în fiecare an, ultimul e un BMW de lux (GALERIE FOTO)
Craiova: Beizadeaua Covei şi-a tras canal de youtube ca să arate lumii cât e de şmecher la volan (VIDEO) Craiova: Unul dintre liderii grupării beizadelei Covei a scăpat de poliţie


Locuitorii de pe strada Brazda lui Novac au mai precizat că Iustin Covei a fost scăpat de sub control chiar de familia lui, care nu s-au mai ocupat de el din momentul în care sora acestuia a suferit un accident.
 


Fiul penal al judecătorului nu regretă nimic


În momentul în care Iustin Covei a fost luat pe sus de mascaţi a declarat zâmbind un singur lucru:am un laborator de prăjituri la mine în casă. Magistraţii au reuşit să pună mâna pe interceptările telefonice dinte Iustin Covei şi un prieten, în care se înţelegea clar ce trebuie să facă a doua zi şi de la ce bancomat să retragă bani. Beizadeaua le-a spus, anchetatorilor că are un limbaj aparte cu apropiaţi săi şi că discuta despre examenele de la facultate.

 


Iustin Covei a negat faptul că ar avea legătură cu anumiţi interlopi din Craiova. „Fulgerică sau Nixon nu fac parte din grupul meu de prieteni. Sunt doar cunoştinţe mai vechi“, a spus fiul judecătorului în fata magistraţilor.(foto stânga Nixon )




Dosarul privind clonarea cardurilor conţin nume sonore din Craiova


 Nicolae Drivan Florin zis şi „Fulgerică“ a fost implicat în mai multe scandauri în plină stradă. De la locuinţa acestuia mascaţi au ridicat mai multe maşini de lux printre care şi un Bentley

 


Magistraţii au stabilit că oamenii din clanul Covei-Nixon-Fulgerică, au finanţat şi coordonat acţiuni infracţionale pe linia fraudelor cu cărţi de credit derulate pe teritoriul altor state, în special Austria, Iordania şi Tunisia. 

image
image
image
image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite