Străzile Craiovei, impracticabile din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul este îngreunat din cauza ninsorii
Traficul este îngreunat din cauza ninsorii

Firma Delta ACM 93, angajată de municipalitate să deszăpezească Bănia, a fost depăşită de situaţie după ninsoarea de azi-noapte.

Zăpada a început să se aşterne din nou pe străzile Craiovei aseară în jurul orei 23. Până dimineaţă, stratul de zăpadă a crescut considerabil, deşi autorităţile susţin că au intervenit prompt. Dacă marţi, după prima ninsoare serioasă, firma Delta ACM 93 a izbutit să deszăpezeasă cele mai importante artere, astăzi de dimineaţă, acestea deveniseră impracticabile.

„De azi-noapte s-a intervenit cu 70 de utilaje. S-a dat şi zăpada la o parte şi s-a împrăştiat şi material anti-derapant. Străzile nu sunt curate pentru că a nins în continuu. Nu ai cum să îndepărtezi toată zăpada dacă ninge în continuu. Acum aşteptăm să se mărească stratul de zăpadă ca să putem să intrevenim cu plugurile“, a declarat Sorin Ciobanu, şeful Seriviciului de Salubriatate, responsabil cu activitatea de deszăpezire.

În acest moment, circulaţia se desfăşoară cu greutate chiar pe toate străzile oraşului din pricina stratului de zăpadă depus pe carosabil.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite