Craioveanul Marius Ionescu participă pentru prima dată la Jocurile Olimpice, în dura probă de maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonistul Marius Ionescu este legitimat la CSM Craiova
Maratonistul Marius Ionescu este legitimat la CSM Craiova

Marius Ionescu, din Craiova, în vîrstă de 28 de ani, va alerga astăzi la Jocurile Olimpice, în proba de maraton. Are acasă 55 de medalii obţinute la diferite concursuri, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Marius Ionescu a muncit încă din copilărie pentru a-şi face un nume. Acum, după 18 ani de antrenamente, de sacrificii, de compeţii şi reuşite, poate spune cu mâna pe inimă că se simte împlinit.Vorbeşte despre atletism, sportul care l-a conscrat, cu zâmbetul pe buze şi cu o bucurie imensă în suflet „Din punctual meu de vedere maratonul este cea mai dificilă probă, care te supune la cele mai multe încercări încă de la start pâmă la linia de sosire. Eu am visat să ajung la Jocurile Olimpice şi vreau să fac o treabă bună“, a spus craioveanul.

A făcut multe sacrificii

În cei 18 ani de muncă am făcut multe sacrificii, dar niciodată nu m-am dat bătut. Alerg câte 700 de kilometric pe lună „Am mai doborât un record la un semimaraton, unde am parcurs 21 de kilometri într-o oră şi trei minute. Ştiu că, în toată Europa, mai sunt doar cinci atleţi care s-au încadrat în acest timp“, a spus Marius Ionescu.

Marius Ionescu este legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Craiova.

Marius Ionescu este primul român care va alerga în proba probelor din 1964 încoace.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite