Craiova respiră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-albaştrii au avut momente de bucurie şi la Severin, dar îşi doresc să revină în Craiova
Alb-albaştrii au avut momente de bucurie şi la Severin, dar îşi doresc să revină în Craiova

Cu sabia deasupra capului, Universitatea a reuşit astăzi prima victorie din retur, câştigând clar duelul cu FC Braşov, scor 3-0. Primul succes cu Mark Wotte pe bancă a venit la fix, oltenii luând o gură de oxigen în lupta lor pentru evitarea retrogradării, în faţa unei echipe braşovene de nerecunoscut.

„Nu sunt Harry Potter să pocnesc din deget ca să fac treaba să meargă, dar sunt sigur că vom câştiga cu Braşovul“, spunea antrenorul olandez al Craiovei înainte de meci.

Şi minunea s-a întâmplat. Ştiinţa a câştigat de o manieră categorică duelul cu ocupanta locului opt, vrând parcă să arate că locul său nu este în subsolul clasamentului.

Oltenii au făcut o primă repriză de vis, în care au punctat de trei ori, două dintre goluri fiind marcate de fundaşi. Dacă Găman mai punctase pentru Ştiinţa, celălalt internaţional de tineret, Radu Barbu, se află la prima sa reuşită.

Surpriza lui Wotte de la mijlocul terenului, Barbu l-a învins pe experimentatul Coman cu un şut de senzaţie de la 25 de metri, care l-a surprins chiar şi pe el. Braşovenii au fost ca şi inexistenţi în prima parte, iar când s-au apropiat periculos, în prelungirile reprizei, Lung junior a fost la post.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite