Craiova joacă miercuri cu Dinamo, în Cupa României. Piţurcă: „Dinamo are prima şansă. Are şi lot mai bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Craiova a fost mereu un duel al marilor orgolii
Dinamo - Craiova a fost mereu un duel al marilor orgolii

FRF a stabilit programul sferturilor de finală ale Cupei României. Universitatea Craiova va juca la Bucureşti, cu mare rivală Dinamo, miercuri, de la ora 20.45.

Managerul general al oltenilor, Victor Piţurcă, susţine că Dinamo are prima şansă în meciul cu Craiova şi nu este de acord cu modul în care se face tragerea la sorţi a meciurilor din Cupă.   

În condiţiile în care jucăm la Bucureşti, prima şansă o are Dinamo, plus că are şi un lot mai bun. În Cupa României toate echipele trebuie introduse în urne şi cu asta basta. Sistemul este foarte prost, pentru că se crează avantaje şi nu e normal. Probabil că sunt interese financiare la mijloc din partea federaţiei, a televiziunilor...

Trebuie să dai şanse tuturor echipelor, şi celor din ligile inferioare. Ar fi trebuit să se joace pe teren neutru meciurile din sferturi, sau tur-retur, dar având în vedere că programul este încărcat, pe teren neutru era cel mai bine. Cupa este foarte importantă pentru noi, dar în momentul în care am căzut cu Dinamo, la Bucureşti, şansele s-au dus în jos“, a spus Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Iată programul „sferturilor“ Cupei României:

Miercuri, 10 noiembrie 2010

Ora 17.00: FC Braşov - FC Timişoara - în direct la Sport.ro
Ora 20.45: Dinamo - „U“ Craiova - în direct la Pro TV

Joi, 11 noiembrie 2010

Ora 17.00: CFR Cluj - Gloria Bistriţa - în direct la Sport.ro
Ora 20.45: Rapid - Steaua - în direct la Pro TV.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite