Craiova Maxima revine în iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii care au adus gloria Universităţii Craiova vor susţine în această seară, de la ora 19.00, un meci demonstrativ la Işalniţa, în a treia editare a „Meciului stelelor“.

Ilie Balaci şi compania vor reveni pe gazon pentru aproape o oră, vrând să arate că, în ciuda trecerii anilor, mingea nu are secrete pentru ei.

În precedentele două partide de la Işalniţa, Craiova Maxima a învins echipa formată din fostele glorii locale cu 6-1 şi 5-3, şi nici astăzi nu are de gând să facă vreo concesie gazdelor.

Nu se pune problema de blat la noi. Venim să mai facem o mişcare, să ne aducem aminte de vremurile de glorie, dar să şi câştigăm. Trebuie să ne respectăm blazonul, nu?“, a spus Nae Tilihoi.

Pe banca tehnică a Ştiinţei vor lua loc mentorul „Maximei“, Corneliu Andrei Stroe, şi „Nemuritorul“ Ion Împuşcătoiu, iar la meci şi-au anunţat prezenţa majoritatea fotbaliştilor din marea echipă a Universităţii Craiova.

Pe lângă Lung, Negrilă, Tilihoi, Ungureanu, Purima, Donose, Balaci, Beldeanu, Irimescu, Cioroianu, Geolgău, Cârţu şi Bîcu, pe teren se vor mai afla Cristescu, Fane Stoica, Mohora, Cojocaru, Racolţea, Papură şi Iordache.

image

Ilie Balaci în acţiune, la meciul precedent de la Işalniţa

La eveniment este aşteptat şi căpitanul echipei din anii '80, Costică Ştefănescu, în timp ce Aurel Ţicleanu, noul antrenor al Ştiinţei, a declinat invitaţia, fiind prea obosit după alergătura din ultimele zile. Uşor accidentaţi, Costică Donose şi Nicolae Negrilă vor face mai mult pe antrenorii.

Am intrat deja în cantonament pentru acest meci. Dacă mai putem? Cum să nu! Avem o vârstă, e adevărat, dar mingea tot ne ascultă“, a anunţat Nae Ungureanu (foto jos, în meciul de anul trecut de la Işalniţa).

image

Iniţiativa acestui eveniment devenit deja tradiţie în localitatea doljeană a aparţinut unui localnic, Ion Cotoşman, stabilit de mult timp în Canada.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite