Craiova: Florin Costea s-ar duce după Dan Petrescu în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea ar lua drumul estului
Florin Costea ar lua drumul estului

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, stă ca pe jar în aceste zile şi aşteaptă un semn din partea clubului în privinţa posibilului transfer al său.

„Aş vrea şi eu să aflu cât mai repede un răspuns, ori că plec, ori că rămân. Ar fi mai bine şi pentru mine, să ştiu ce am de făcut în continuare. Am fost transferat până acum în toată Europa, nici nu mai ştiu ce campionat mi s-ar potrivi“, a spus Costea pe site-ul oficial al clubului.

Golgheterul oltean susţine că nu ştie de nicio oferă din Arabia Saudita sau din altă parte, dar că ar fi tentat de o experienţă în Rusia, alături de Dan Petrescu. „Cred că aş accepta o ofertă de la formaţia de liga secundă rusă Kuban, dar aş face-o doar pentru domnul Dan Petrescu. Este un antrenor deosebit“, a mai spus Florin Costea.

„Îmi doresc ca în anul 2010 să fiu sănătos, şi apoi toate vin de la sine. Pentru 2009, mi-aş reproşa faptul că trebuia să fiu mai înţelegător cu colegii, că am făcut anumite gesturi pe care nu vreau să le mai fac şi că nu am obţinut un trofeu cu Universitatea. La echipa care a fost, era posibil“, a încheiat Costea, care nu-l vede pe fratele său Mihai sau pe oricare alt jucător al Ştiinţei la Steaua „cât timp Mititelu este patron la club“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite