EXCLUSIV O femeie a fost tratată cu un calmant în spital şi trimisă acasă pe targă, după ce a fost izbită de maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Craiova pătimeşte pe patul de acasă, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au externat-o pe targă. Bolnava a fost săptămâna trecută victima unui accident rutier.

Maria Iancu, de 41 de ani, a fost trimisă săptămâna trecută acasă pe targă, după ce a stat două zile la Spitalul Nr. 1 din Craiova, fiindu-i administrată doar o injecţie. Femeia nu se poate ridica de pe pat şi acuză dureri puternice la nivelul bazinului, unde s-a ales cu lovituri, după ce a fost izbită de o maşină pe trecerea de pietoni.

Plimbată printre spitale, pentru tomografie

Experienţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova este cutremurătoare. Bolnava a fost plimbată printre spitale pentru o tomografie, aparatul de la Spitalul Nr. 1 fiind defect, apoi cadrele medicale i-au făcut o singură injecţie, de calmare a durerilor, după care au trimis-o acasă, pe targă. Indicaţiile de tratament ale doctorilor ortopezi din Craiova diferă: în timp ce directorul medical de la SJU, ortoped de profesie, spune că unui pacient în situaţia Mariei Iancu i-ar administra mai multe feluri de injectabile, medicul curant susţine că a tratat-o corect pe bolnavă, cu un calmant. Săptămâna trecută, în zilele în care femeia a stat în spital, în farmacia unităţii nu era niciun calmant.

Citeşte, în exclusivitate, întreaga poveste a bolnavei astăzi, în Adevărul de Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite