Edilii din Bănie s-au întâlnit cu noul preşedinte Ford România. Află aici ce au discutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi viceprimari ai Craiovei, Mărinică Dincă şi Teodor Sas, au avut astăzi o întâlnire cu Jan Gijsen, noul preşedinte al Ford România şi director al uzinei din Bănie, şi cu Dionisio Campos san Onofre, fostul şef al fabricii.

Întrevederea a avut drep scop prezentarea noului şef al Ford România autorităţilor locale din Bănie şi stabilierea unor întâlniri de lucru între reprezentanţii primăriei şi cei ai companiei în perioada următoare, potrivit unui comunicat de presă al primăriei.

Oficialii au discutat despre proiectele de infrastructură pe care municipalitatea le va derula în perimetrul uzinei Ford, printre care se numără reabilitarea străzii Caracal şi Henry Ford, implementarea unui sistem de semaforizare, precum şi reabilitarea liniei de tramvai ce urmează să fie mutată.

“M-am bucurat să-l cunosc pe noul director al fabricii şi l-am felicitat pe fostul director pentru că a reuşit să aducă uzina craioveană la standardele de producţie Ford. Noi vom acorda întreg sprijinul pentru compania Ford, care va crea împreună cu furnizorii câteva mii de locuri de muncă în următorii doi ani şi sperăm să ne bucurăm de o capacitate de producţie  maximă, aşa cum m-a asigurat noul director al Ford Craiova. Cu certitudine bugetul local va avea de căştigat, furnizorii de servicii şi comunitatea locală vor simți din plin beneficiile prezenţei Ford la Craiova” a declarat Mărinică Dincă.

image

Primăria Craiova va apela la sprijinul poliţiştilor locali, care vor asigura desfăşurarea în bune condiţii a circulației rutiere în zona fabricii până lafinalizarea proiectelor discutate.

„După ce a ocupat numeroase funcţii pe partea de productie de-a lungul celor 30 de ani de activitate în cadrul companiei Ford, Jan Gijsen va superviza dezvoltarea operaţiunilor Ford de la Craiova, într-un moment în care fabrica se pregăteşte pentru lansarea de noi produse şi pentru atingerea capacităţii maxime de producţie. În ultimii doi ani şi jumătate Dionisio Campos san Onofre a fost până la data de 1 ianuarie 2011 - director al fabricii din Craiova şi preşedinte al Ford România, ocupându-se de alinierea fabricii de la Craiova la standardele şi procesele globale de producţie ale Ford. După ce va părăsi Romănia, spaniolul Dionisio Campos san Onofre va prelua funcţia de director general pentru producţie în cadrul uzinei Ford din Valencia, Spania“, se aminteşte în comunicatul de presă al municipalităţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite