Craiova: Camera de Comerţ organizează târg de cadouri la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii vor avea ocazia să cumpere cadouri pentru cei dragi
Craiovenii vor avea ocazia să cumpere cadouri pentru cei dragi

Târgul denumit pompos expoziţie de vânzare „Contex - Luna cadourilor“ va fi deschis în perioada 8-12 decembrie în foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova.

La standuri vor fi prezenţi peste 40 de producători şi comercianţi de confecţii, marochinărie, blănuri, gablonţuri, cosmetice, articole pentru sporturile de iarnă, jucării şi decoraţiuni de sezon.

"Pentru că este «Luna cadourilor» - cei mai norocoşi dintre vizitatorii expoziţiei se vor bucura de daruri, căci Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj acordă, prin tragere la sorţi, premii surpriză în baza cupoanelor completate şi depuse în urna special amenajată din foaierul TNC „Marin Sorescu”. Taloanele care înscriu publicul în cursa pentru câştigarea premiilor puse la bătaie vor fi oferite de către expozanţi la standuri şi, de asemenea, vor fi distribuite pe raza municipiului Craiova înainte şi pe durata expoziţiei", se arată într-un comunicat de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia.

Accesul va fi gratuit pe durata desfăşurării evenimentului, în cadrul următoarelor intervale orare: 12.00-19.00 (8.XII); 10.00-19.00 (9-11.XII); 10.00-16.00 (12.XII).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite