Craiova: Un oltean şi doi bănăţeni, prinşi cu ţigări de contrabandă. 24.000 de pachete de ţigări, confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de poliţişti (Foto: Arhivă)
Ţigările au fost confiscate de poliţişti (Foto: Arhivă)

Trei bărbaţi au fost reţinuţi ieri, în urma a 16 percheziţii domiciliare făcute în Craiova. În urma acţiunii au fost confiscate peste 24.000 pachete de ţigări cu o valoare de piaţă de 160.000 de lei.

Ionuţ Stelian Silaghi (37 de ani), Grabriel S. (37 de ani), ambii din Arad, şi Marian Bucă (41 de ani), din comuna doljeană Drănic, au fost prinşi în flagrant, vineri seara, pe o stradă din Craiova în timp ce transportau într-un autoturism 3.360 pachete cu ţigări netimbrate. Oamenii legii susţin că ţigările fuseseră achiziţionate din Serbia de cei doi arădeni, marfa urmând să fie vândută în Craiova de către oltean.

Poliţiştii au găsit la Ionuţ Silaghi suma de 3.170 de euro, bani care reprezentau contravaloarea ţigărilor găsite în autoturism, marfa fiind achiziţionată de doljean.

În urma unei percheziţii făcute vineri seara la domiciliul din Craiova al lui Marian Bucă au fost găsite încă 10.573 pachete de ţigări de contrabandă. Potrivit anchetatorilor, valoarea de piaţă a ţigărilor găsite în maşină, dar şi cele descoperite în apartamentul din Craiova se ridică la 93.600 lei.

Alte 16 percheziţii făcute sâmbătă dimineaţă în Craiova au condus la confiscarae a 10.110 pachete cu ţigări, valoarea de piaţă a acestora ridicându-se la aproximativ 67.000 lei.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, vineri seară, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, fiind prezentaţi, sâmbătă, magistraţilor cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă privind inculpaţii Marian Bucă şi Ionuţ Silaghi, cei doi fiind obligaţi de instanţă să nu părăsească Craiova, respectiv Arad.





          

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite