Scandal la o asociaţie de locatari: dosarele contribuabililor sunt ţinute sub cheie de fostul administrator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii Asociaţiei 18 se războiesc de o lună cu fostul casier, pe care îl ameninţă cu instanţa. Oamenii îl acuză pe fostul administrator că le ţine închise în dulap dosarele şi că refuză să predea cheile noului angajat.

Craiovenii din apropierea Pieţei din Valea Roşie se ceartă de o lună cu fostul casier al Asociaţiei 18, unde sunt înscrişi, pentru că acesta nu ar vrea să dea în primire gestiunea actualului administrator. Elena Sandu (foto jos), care a fost numită casier la mijlocul lunii august, spune că nu-şi poate face treaba, pentru că nu are cu ce. „Toate dosarele sunt închise în dulap. L-am rugat frumos pe cel care a lucrat înaintea mea să îmi dea cheile, că am nevoie de ele, dar nu a vrut. Nu am facturiere, registre, nimic”, ne-a spus femeia. 


Consiliu în scara blocului

image


Aseară, în jurul orei 18.00, locatarii s-au adunat în scara unui bloc şi au ameninţat că îl vor da în judecată pe fostul casier, dacă nu va rezolva problema. „Am mai multe suspiciuni cu privire la modul în care acest domn a folosit banii. Am aflat că şi-a plătit telefonul personal din fondul asociaţiei. Vreau să aflu mai multe date din dosarul meu, dar nu am cum, că e sub cheie”, s-a plâns Constanţa Damian, locatară. 

Salariu de peste 5.000 de lei

image

Oamenii îl mai acuză pe fostul casier că şi-a neglijat serviciul, pentru că a fost administrator, în acelaşi timp la 9 asociaţii de locatari. Pentru aceste servicii, bărbatul primea un salariu de peste 5.200 de lei.  Constantin Corzanu , fostul  gestionar (foto sus), spune că nu a predat actele deoarece contractul i-ar fi fost desfăcut în mod abuziv. „În momentul când mi s-a rupt contractul, nu am fost chemat să mi se spună de ce s-a ajuns la această situaţie”, a spus bărbatul. Referitor la celelalte acuzaţii ale locatarilor, craioveanul susţine că este nevinovat. „Nu am cheltuit niciun leu pentru mine iar, dacă lucrez la mai multe asociaţii ca să c âştig bani, nu fac nimic rău, atâta timp cât mi-am îndeplinit activitatea aşa cum trebuie”, a adăugat Constantin Corzanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite