Craiova / Mitropolia despre înmormântarea soţiei de preot care s-a spânzurat "Nu se va ţine slujbă. Biserica nu face excepţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Mitropoliei Oltenia au anunţat că nu va fi oficiată slujbă de înmormântare pentru nevasta preotului din Rojişte, care s-a sinucis în urmă cu două zile.

Irina Bonea (38 de ani), soţia preotului Relu Bonea şi cumnata protopopului Florin Bonea din Craiova, care şi-a pus capăt zilelor vineri seara, va fi dusă la mormânt astăzi.

"Nu putem spune cu precizie dacă vor fi iertaţi sau nu"

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Oltenia, Ioniţă Apostolache, a precizat pentru Adevărul, că trupul neînsufleţit al femeii nu va fi băgat în biserică. "Celor care adoptă această posibilitate de a-şi scurta necazurile nu li se aplică slujba înmormântării. Nu facem excepţie. Preotul este prezent la capătul sicriului şi citeşte anumite rugăciuni speciale. Dacă ei vor fi iertaţi sau nu, nu putem spune cu precizie. Nimeni nu poate să ştie ce este în sufletul acestor oameni, dar cu siguranţaă diavolul are un rol important”, a declarat Ioniţă Apostolache. 

Află AICI toate detaliile sinuciderii soţiei parohului din Rojişte, care a fost găsită moartă în baie chiar de fiul său de 11 ani.

"A cedat psihic, după ce a aflat că părintele are cancer"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite