Un bărbat şi-a înjunghiat vecinul, să se răzbune că soţia sa a avut relaţii intime cu fratele victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabin Vică (28 de ani), din localitatea doljeană Boureni, a sărit să-şi apere fratele care a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie căsătorită. Când a aflat că l-a înşelat cu un vecin, criminalul a sărit cu un cuţit la bărbatul cu pricina, însă fratele acestuia a încercat să-l dea la o parte. Cuţitul l-a nimerit în inimă. Lovitura a fost mortală.

Crima s-a petrecut în satul Boureni-Dolj la sfârşitul săptămânii trecute. Poliţiştii spun că Ionel Stănică (35 de ani) a înfipt arma în Sabin Vică (28 de ani) sâmbătă seara, în jurul orei 16.00. Oamenii din zonă au auzit gălăgie şi au sunat la 112. O ambulanţă şi un echipaj de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. Medicii nu au mai putut face nimic să salveze viaţa tânărului, care a murit în Salvare, în drum spre Craiova.

"Nu trebuia să pice nevinovat"

Sătenii spun că bărbatul a comis crima din gelozie, iar victima trebuia să fie de fapt fratele tânărului care a murit. "Ionel a auzit că nevasta sa l-a înşelat cu Doru, unu pe care îl cunoştea destul de bine. S-a dus direct la el cu un cuţit şi a vrut să-l omoare. Sabin, fratele lui Doru, s-a pus înaintea cuţitului, ca să îl salveze. A murit dintr-un ghinion, nu trebuia să pice el nevinovat", ne-a spus Marian Sandu (50 de ani), din Boureni.

Legiştii de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă au efectuat autopsia cadavrului iar rezultatele urmează să fie stabilite cel târziu mâine. Aseară, trupul neînsufleţit al tânărului a fost adus acasă, iar mâine va fi înmormântat. Criminalul se află în arest preventiv pentru 29 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite