Craiova : „Săgeata“ lui Roşianu, oprită în arestul poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Roşianu, fratele interlopului Gigel Roşianu, şi Florin Ghiţă au fost prinşi aseară, fi ind acuzaţi că au sustras bani folosind carduri false. Magistraţii au stabilit ca primul să fie judecat în libertate.

Oamenii legii au găsit asupra lui Ion Roşianu (43 de ani) şi a lui Florin Ionuţ Ghiţă(20 de ani) 50 de carduri false şi un stick pe care se aflau mai multe date bancare. Fratele cunoscutului interlop a fost filmat chiar în timp ce scotea bani de la mai multe bancomate din centrul oraşului.

În faţa judecătorului de la Tribunalul de pe lângă Parchetul Dolj, Ion Roşianu a declarat că nu este vinovat de absolut nimic şi că nu ştia că amicul lui avea astfel de îndeletniciri. Magistratul a decis ca bărbatul de 43 de ani să fie cercetat în stare de liberate, iar tânărul de 22 de ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

S-a făcut recurs

Sunt acuzaţi de falsificare de carduri şi retragerea de sume de bani fără a avea drept“, a declarat Flavius Cristea, procuror în cadrul DIICOT Craiova. Procurorii DIICOT sunt nemulţumiţi de decizia luată de Tribunalul Dolj şi au făcut recurs în acest caz. Curtea de Apel din Craiova va decide joi sau vineri dacă va da curs deciziei formulate de DIICOT. Gigel Roşianu, cunoscut interlop, a fost deranjat de faptul că fratele lui a fost reţinut şi i-a ameninţat pe oamenii legii că dacă nu îl eliberează va ieşi cu scandal.

Gigel Roşianu este liderul lumii interlope din Bănie. De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri în plină stradă. Cunoscutul interlop face parte din gruparea Frăţia şi este în conf lict de ani buni cu clanurile rrome din oraş. Ion Roşianu, fratele cunoscutului interlop, a fost scos pe uşa din spate de la Tribunalul Dolj pentru a nu fi văzut de absolut nimeni. Oamenii legii nu au stabilit până acum la cât se ridică prejudiciul şi nici de când cei doi operau.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite