Craiova/FOTOGALERIE Antonie Solomon s-a întors la primărie! Ca socru mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Solomon, primarul cu interdicţie de a-şi exercita funcţia, a revenit în primărie preţ de o jumătate de ceas, însă nu în calitate de edil. Solomon a intrat în clădirea de pe A.I. Cuza în calitate de socru mare, singurul său fiu, Iulian, unindu-şi destinul cu aleasa sa, Gloria.

Peste 50 de invitaţi, printre care şi prefectul de Dolj, Eugen Georgescu şi mai mulţi directori şi angajaţi ai primăriei au participat astăzi, în jurul orei 17:30 la cununia civilă a băiatului primarului.

image

Invitat la cununie a fost şi Sebastian Răduleţu, avocatul lui Solomon, cel care l-a scos pe edil din arest. Potrivit unor apropiaţi, Sebastian Răduleţ ar fi chiar naşul de cununie al lui Iulian Solomon.

image

Iulian şi Gloria s-au cununat doar civil, ceremonia religioasă urmând să aibă loc la o dată ulterioară. Cei doi tineri sunt împreună de mai bine de cinci ani.

Antonie Solomon a fost eliberat din arest în urmă cu două săptămâni, însă judecătorii gălăţeni i-au interzis, printre altele, să exercite funcţia de primar şi să părăsească Municipiul Craiova. Potrivit unor apropiaţi, cununia civilă a lui Iulian era programată pentru vara aceasta, însă din cauza faptului că socrul mare se afla în arest, ceremonia a fost amânată.

image
image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite