Craiova. Cu gândul la naţională, Dilevski vrea un retur în forţă cu Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spase Dilevski (în albastru) este un jucător de bază al Ştiinţei
Spase Dilevski (în albastru) este un jucător de bază al Ştiinţei

Rămas singurul australian din lotul echipei oltene, după plecările lui Rose, Mitchell şi Baird, Spase Dilevski şi-a propus să aibă un retur bun cu Universitatea Craiova, pentru a prinde Campionatul Mondial de la vară.

Mijlocaşul de 24 de ani susţine că, indiferent unde vor juca, alb-albaştrii trebuie să dea totul pentru a câştiga.„Că vom juca la Craiova sau în altă parte, este treaba clubului. Eu trebuie să joc şi să o fac bine, mai ales că mai sper încă să prind Campionatul Mondial din vara aceasta. Îmi pare rău că au plecat Rose, Mitchell şi Baird, însă viaţa şi fotbalul merg înainte, atât pentru ei, cât şi pentru mine. Toţi ne vom continua carierele şi sper să ne fie bine“, a declarat Spase Dilevski pe site-ul oficial al clubului din Bănie.

Nu ştiu dacă este neapărat un avantaj pentru mine faptul că selecţionerul Australiei (Pim Verbeek - n. r.) este compatriot cu antrenorul de la echipa de club. Poate să fie şi chinez, australian sau olandez, dacă nu eşti în formă, nu te convoacă. Degeaba ai evoluţii bune, dacă echipa nu are rezultate pe măsură, aşa că îmi doresc nespus un retur în forţă cu Universitatea. Echipa aceasta a arătat un fotbal bun, nu se poate spune că merită actuala poziţie. Cine ştie, fotbalul are paradoxurile sale, după ce ne-au plecat câţiva jucători de valoare, poate vom avea evoluţii mai bune decât cu ei“, a adăugat Dilevski.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite