Craiova: Dorinel Munteanu: „Mergem la Universitatea să învingem!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi a declarat ieri că va merge să învingă în meciul de la Turnu Severin, cu Universitatea, în ultima etapă din acest sezon a Ligii I.

TehnicianulDorinel Munteanu vrea ca echipa lui să rămână pe locul şapte al Ligii I. „Pentru mine este foarte simplu. Până acum am jucat doar pe teren, iar partida cu Universitatea Craiova va fi abordată la victorie, indiferent de faptul că Ştiinţa are probleme. Noi ne vom juca şansa, vrem să rămânem pe locul şapte“, a declarat Dorinel Munteanu pentru Sport Total FM.

Acesta a mărturisit că relaţia profesională cu Marius Stan, preşedintele clubului, a fost foarte bună până acum. „Marius Stan este la fel ca mine, nu facem compromisuri, iar la Iaşi am obţinut un rezultat de egalitate, aşa că nu are legătură faptul că dânsul a petrecut o parte a vieţii în acel oraş. Noi am trecut prin momente grele, iar singurul care m-a susţinut a fost el. Contează foarte mult să ai încredere în omul pe care l-ai adus, iar eu îi sunt recunoscator pentru că în România se pot întâmpla foarte multe. Datorită acestui lucru vreau să mă revanşez şi in faţa suporterilor, iar domnului preşedinte să îi dau înapoi cât mi-a dat şi el mie“, a mai spus tehnicianul Oţelului Galaţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite