Craiova: Găman şi Gângioveanu nu concep un eşec la Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerică Găman (dreapta) este un jucător de bază al Craiovei
Valerică Găman (dreapta) este un jucător de bază al Craiovei

Jucătorii Universităţii Craiova, Valerică Găman şi Cosmin Gângioveanu au analizat situaţia în care a ajuns echipa şi recunosc că vor face tot posibilul să nu retrogradeze.

Fundaşul Valerică Găman ar fi mulţumit şi cu o remiză în deplasarea de astăzi de la Piatra Neamţ.

Sperăm să facem un joc bun la Piatra Neamţ din care să câştigăm cel puţin un punct. Urmează patru meciuri grele şi foarte importante, trebuie să tratăm serios fiecare partidă în parte, pentru că orice punct contează şi sperăm ca la final să reuşim să ne salvăm“, a afirmat Găman.

Cosmin Gângioveanu a obţinut penalti-ul, însă Florin Costea a ratat

În schimb, mijlocaşul Cosmin Gângioveanu (foto sus) se gândeşte la toate punctele puse în joc astăzi. „Ultimele etape sunt de foc. Avem meci greu la Ceahlăul, un joc de care pe care. liev este o pierdere mare pentru partida cu Ceahlăul, însă sperăm să ne descurcăm şi fără el. Urmează patru meciuri grele, însă acum cel mai important este următorul, cel de la Piatra Neamţ pe care trebuie să-l câştigăm pentru a ne salva“, a declarat Gângioveanu.

Partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Universitatea Craiova se va disputa astăzi, de la ora 15.00, şi va fi transmisă LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite