Craiova: Conducerea Universităţii îl ironizează pe Deaconu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Deaconu
Alexandru Deaconu

Vicepreşedintele Ştiinţei, Lucian Mitu, a recunoscut că nu a înţeles arbitrajul lui Alexandru Deaconu şi orice suspendare nu ar putea anula greşelile făcute de „central“.

Lucian Mitu a rămas perplex când Deaconu a spus la finalul meciului că nu trebuia să acorde penalti. „Deaconu a fost inconştient. Costea este cel mai bun jucător din ţară, a ieşit din circuit, iar Deaconu chiar şi la final o ţinea pe a lui că nu a fost penalti. Să îi fie ruşine! Putea măcar să-şi ceară scuze, să găsească o motivare. Toată lumea spunea că trebuia chiar eliminat portarul, dar el, nimic. Probabil, în inconşienţa lui, Deaconu ar fi fost în stare să-i dea galben lui Florin, pentru simulare“, a precizat Mitu.

Acesta a făcut referire şi la Augustus Constantin, care nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea la Dinamo. „Până la urmă, Augustus Constantin a fost mic copil pe lângă Deaconu. Augustus a recunoscut că a fost influenţat de asistent. Nu ne încălzeşte prea mult câte etape va fi el suspendat, dacă va fi, deoarece, probabil, va fi scos basma curată“, a mai spus Lucian Mitu pentru editie.ro.

Principalul obiectiv al conducerii alb-albastre este recupararea rapidă a lui Florin Costea. „Preocuparea noastră acum este să-l recuperăm cât mai repede pe Florin. Ne va fi foarte greu, pentru că avem un program greu, dar avem încredere în băieţi că se vor motiva şi mai mult şi vor juca şi pentru Florin“,a încheiat vicepreşedintele Universităţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite