Craiova: Mihai Costea vrea să înscrie în poarta Timişoarei şi să dedice golul fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea a deschis scorul în amicalul cu englezii
Mihai Costea a deschis scorul în amicalul cu englezii

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, s-a arătat dezamăgit că nu a înscris în partida din Giuleşti, însă vrea puncteze împotriva Timişoarei şi să-i dedice golul fratelui său.

Costea speră ca echipa să joace cu aceeaşi dăruire şi în duelul de sâmbătă contra bănăţenilor. „Mi-aş fi dorit să dau un gol şi să i-l dedic fratelui meu, dar nu a fost să fie, e bine că a ieşit aşa. Oricum, îi dedicăm victoria, care ne întăreşte moralul şi nouă, echipei, dar şi lui. Urmează un meci important, cu Poli Timişoara, pe care trebuie să-l abordăm tot cu acelaşi spirit de sacrificiu“, a declarat Mihai Costea.

Acesta s-a arătat bucuros că alb-albaştrii au reuşit să elimine Rapidul din lupta pentru titlu. „Am întâlnit o echipă foarte bună, dar cu muncă multă şi puţin noroc am reuşit să aducem acasă trei puncte importante. Când câştigi în Giuleşti, ai un sentiment deosebit, e a doua oară când îl trăiesc. Am scos Rapidul din lupta pentru titlu, nu şi pentru Cupele Europene, dar nu ne-am gândit la acest lucru, ci la punctele de care aveam nevoie pentru a ne ridica în clasament. Credeam într-un egal, iar golul lui Gângio a fost un bonus neaşteptat, dar frumos“, a mai spus Costea cel mic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite